#wijbrengenjou

Wij brengen jou

Waar wil jij heen?

Je kijkt al dagen uit naar deze dag. Je bent extra vroeg opgestaan om niet te laat te komen. Het enige wat je hoefde te doen was je spullen inpakken en vooral een goed humeur meenemen. Vol verwachting sta je te wachten op de plek waar je opgehaald wordt. Zie je daar in de verte de touringcar al aankomen?

De vriendelijke chauffeur vinkt je naam af op de passagierslijst en zet je koffer in de laadruimte. Zo te zien is er genoeg plek om souvenirs mee terug te nemen. “Hier doen we niet aan een maximum gewicht”, grapt de chauffeur terwijl ze een kopje koffie voor je inschenkt. “Ga maar lekker zitten waar je wilt, want vaste stoelnummers hebben we ook niet.”

Je gaat bij het raam zitten. Wat een beenruimte! Al snel raak je aan de praat met een vrolijk stel dat aan de andere kant van het gangpad is komen te zitten. Ook zij hebben lang uitgeken naar deze dag en hebben er veel zin in.

Dan gaan de deuren dicht en start de motor. “En we gaan nog niet naar huis” zingt de chauffeur door de microfoon. De sfeer zit er al goed in!

Touringcar als beste uit de bus

Heb je ook zo’n mooie zomer achter de rug? Wat hadden we de leuke reizen, dagtochten, schoolreisjes, sportwedstrijden, festivalletjes, concerten en kerstmarkten gemist! En ja, we misten zelfs het maandagochtendhumeur van Bert die wij iedere dag samen met zijn collega’s naar het werk brachten. Wat veelzijdigheid betreft komt de touringcar als beste uit de bus. Wat wordt de bestemming van jouw volgende avontuur? Stap gezellig in, want wij brengen jou!

Wij brengen jou naar…

JOUW REISINSPIRATIE

Er is zo veel te beleven! Kun je niet kiezen? Geen zorgen, want wij helpen je graag een eindje op weg.

JOUW VERVOERDER

Weet je de bestemming van jouw volgende beleving? Vind hier de vervoerder die bij je past.

JOUW ERVARING

Mensen trekken er massaal op uit. Deel hier jouw ervaring over de touringcar.

Comfortabel reizen

In een touringcar begint het plezier al als je vertrekt. Ga je op reis? Vergeet de lange rijen voor de incheckbalie en neem zo veel souvenirs mee terug als er in je koffer passen. Het zoeken naar een parkeerplaats voor je dagtochtje of sportwedstrijd is ook verleden tijd. Met een touringcar is de chauffeur bovendien de BOB en ben jij altijd fris en fruitig voor je bezoek aan een festival of concert. Het leukste is dat je altijd nieuwe mensen ontmoet die ook losgaan op Lowlands, fan zijn van jouw favoriete club of jouw passie voor reizen delen. Ook alleenreizenden voelen zich daardoor nooit alleen. Na al die social distancing is het tijd voor een new approach!

In de touringcar hoeft je telefoon niet op flight mode. Er is zelfs WiFi aan boord! Vergeet vooral ook niet uit het raam te kijken, want onderweg valt er genoeg te zien. En pak gerust een biertje of wijntje uit de minibar, ga lekker achterover zitten en geniet van de beenruimte. Je privéchauffeur brengt je wel!

Flexibel groepsvervoer

Bij veel andere vervoersvormen ben je afhankelijk van een vliegveld, haven of treinstation. Dan moet je na aankomst nog verder reizen naar je eindbestemming. De touringcar zet je voor de deur af. En vergeet ook dat vervelende gezoek naar een parkeerplaats. Wij brengen jou!

Ook een sportief uitje is gemakkelijk te regelen. In een touringcar wordt vaak niet moeilijk gedaan over bagage. Zo kunnen fanatieke fietsers hun eigen fiets meenemen en wintersporters hun ski’s en snowboards. Vaak wordt hiervoor een extra aanhanger ingezet. Zo kun je er zeker van zijn dat je comfortabel reist, je materiaal niet stuk gaat en je geen vermogen kwijt bent aan bijbetalingen voor speciale bagage. Je kunt uitladen en meteen beginnen met sporten!

We brengen ook mindervalide reizigers graag zo comfortabel mogelijk naar hun bestemming. Zo kan een touringcar uitgerust worden met een lift en zorgen speciaal opgeleide chauffeurs ervoor dat de reis zo aangenaam mogelijk verloopt.

Duurzaam dichtbij

Bestemming vlakbij huis? Spaar het milieu! Wist je dat de touringcar de meest duurzame manier van reizen is? De uitstoot per reizigerskilometer ligt namelijk een stuk lager dan die van de auto en het vliegtuig. Eén touringcar houdt maar liefst 30 auto’s van de weg! Door de natuur te sparen, kunnen we er ook tijdens toekomstige uitstapjes van blijven genieten.

Naast het milieu, bespaar je ook flink op je portemonnee als je in de touringcar stapt. Het is verreweg de goedkoopste manier van reizen, zeker als je bedenkt dat wij je voor de deur afzetten. Geen extra kosten voor een parkeerkaartje of taxi. Wat het milieu en de kosten betreft, kun je met de touringcar dus gewoon vaker op stap!

Navigatie

Wij brengen jou

Veilig reizen

Inspiratie

Vind een vervoerder

Jouw ervaring

Toolkit

Artikelen

Veilig reizen tijdens corona

Duurzaam reizen

Een dagtocht 

Contact
Busvervoer Nederland
onderdeel van KNV
Bezuidenhoutseweg 12
(Malietoren)
2594 AV Den Haag