ZORGELOOS OP PAD

Veilig reizen

Zorgeloos op reis

Thuis gebeuren de meeste ongelukken. Hoog tijd dus om erop uit te trekken en de wijde wereld te ontdekken. In een touringcar kun je je veilig voelen en genieten van je welverdiende vrijheid!

Hoewel we iedereen weer welkom heten in de touringcar, zien we het coronavirus liever niet terug als passagier. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen die moeten voorkomen dat we het coronavirus als souvenir mee naar huis nemen. Zo raden we aan om een mondkapje te dragen, één voor één in te stappen, dezelfde zitplaats te gebruiken en voor vertrek een gezondheidsverklaring in te vullen. Chauffeurs maken extra vaak schoon en de touringcars zijn voorzien van ventilatiesystemen waarvan de filters regelmatig worden vervangen.

Ook op het gebied van verkeersveiligheid zit u veilig in de touringcar. De ervaren chauffeurs zijn goed opgeleid en maken dagelijks vele kilometers. Bovendien voldoen de hedendaagse touringcars aan alle strenge veiligheidseisen. U kunt dus met een gerust hart bij ons instappen!

Coronamaatregelen

Steeds meer mensen laten zich vaccineren, waardoor we er weer op uit kunnen. Om te voorkomen dat het coronavirus zich toch in de touringcar verspreidt, heeft Busvervoer Nederland een protocol opgesteld met richtlijnen voor haar leden, chauffeurs en passagiers. Zo dragen we een mondkapje, tekenen we een gezondheidsverklaring, hanteren we vaste zitplaatsen en stappen we één voor één in- en uit. Natuurlijk houden wij ons overal aan de daar geldende coronamaatregelen.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, maakt de chauffeur de touringcar na iedere rit schoon. Er wordt ook vaker geventileerd en de filters worden regelmatig vervangen. Met deze maatregelen doen wij ons best om u een leuke ervaring te bieden, zonder coronastress. Die hebben we de afgelopen tijd wel genoeg gehad. Tijd voor ontspanning!

Veilig de weg op

Nu iedereen er weer massaal op uit trekt, wordt het steeds drukker op de weg. Het is dan ook een uitdaging om je veilig naar je bestemming te manoeuvreren. Je gaat iets leuks doen, dus zorgen over verkeersveiligheid horen daar helemaal niet bij!

Een ervaren touringcarchauffeur brengt je zorgeloos en veilig naar de plek van je bestemming. Daar zijn ze namelijk voor opgeleid. Ze hebben bovendien al jaren ervaring met het halen en brengen van mensen die zin hebben in een gezellig uitje. Ook de touringcars zelf voldoen aan strenge veiligheidseisen. Je kunt ontspannen achteroverleunen in je comfortabele stoel, want de touringcar is de veiligste vorm van personenvervoer over de weg.

Navigatie

Wij brengen jou

Veilig reizen

Inspiratie

Vind een vervoerder

Jouw ervaring

Toolkit

Artikelen

Veilig reizen tijdens corona

Duurzaam reizen

Een dagtocht 

Contact
Busvervoer Nederland
onderdeel van KNV
Bezuidenhoutseweg 12
(Malietoren)
2594 AV Den Haag