Ben jij een echte voetbalfan en droom je ervan om jouw favoriete Europese topclub in eigen stadion te zien spelen? Of ben je een groot fan van een Nederlandse club en wil je ontspannen naar een uitwedstrijd toe? Als je op voetbalreis met de touringcar gaat, kun je jouw club zien schitteren en er ook nog eens op een ontspannen manier van genieten. Lees gerust verder en ontdek hoe je jouw voetbalelftal overal in Europa kunt toejuichen!

Waar gaat jouw voetbalreis naar toe?

Speelt jouw Nederlandse voetbalclub binnenkort een belangrijke uitwedstrijd waar je graag naartoe wilt? Of droom je er al jaren van om een wedstrijd van het Nederlands elftal, FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester United, Juventus, AC Milan of Paris Saint-Germain bij te wonen? Met een voetbalreis combineer je voetbal met een leuke stedentrip of dagje uit! Vooral voor wedstrijden in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk is de touringcar ideaal. De reisafstanden zijn kort en je komt ontspannen op bestemming aan. Wij brengen jou!

In de touringcar reis je met andere voetbalfans

Als je een grote vriendengroep hebt die allemaal voetbalfan zijn, is het vaak makkelijker en voordeliger om een touringcar te huren. De chauffeur haalt je op de afgesproken plek op en zet je voor de deur van het stadion af. Onderweg kun je als echte amateurcoaches nog even overleggen over de tactiek. Is je vriendengroep wat kleiner, of wil je een wedstrijd bezoeken met je gezin? Dan kun je aansluiten bij een georganiseerde voetbalreis. Het voordeel daarvan is dat je makkelijk nieuwe vrienden maakt. Iedereen is natuurlijk fan van dezelfde club! In beide gevallen zul je heerlijk naar de wedstrijd toeleven. De overwinning kun je achteraf samen vieren met een lekker hapje en drankje in de bus. Je hoeft immers zelf niet te rijden!

Geheel verzorgd, inclusief tickets

Wie voor een geheel verzorgde voetbalreis met de bus kiest, kan er ook voor een pakketreis kiezen. Je hebt dan niet alleen vervoer, maar ook een hotel en die voetbalkaartjes waar je normaal zo moeilijk aan kunt komen! Op de dag van de wedstrijd haalt de chauffeur jouw groep bij het hotel op en zet je voor het stadion af. Zo hoef je helemaal nergens meer aan te denken en misschien kom je de spelersbus wel tegen!

Zin om jouw favoriete club toe te juichen tijdens een voetbalreis?

Als je ervan droomt om jouw voetbalclub te zien spelen, kies je voor het gemak van de touringcar. Dat reist heel ontspannen en tegelijkertijd maak je er een leuk uitje van. In de bus ontmoet je ongetwijfeld andere fans waarmee je de overwinning onderweg kunt vieren. Klaar voor de volgende wedstrijd? Vind je vervoerder en juich ze naar de overwinning!