Wil jij comfortabel en betaalbaar op stap zonder gedoe? Dan is een dagtocht met de touringcar een verrassend goed idee. Je kunt lekker achterover zitten, uit het raam kijken en van de omgeving genieten zonder file- en parkeerstress. Ontmoet mensen met dezelfde interesses en maak nieuwe vrienden. Wat leuke dagtochten betreft hebben onze leden genoeg keuze en voor ieder wat wils. Je hoeft een leuk dagje uit dus niet zelf te bedenken en te organiseren. Daar komt nog eens bij dat alles vaak bij de prijs inbegrepen is. Kortom, het is tijd om er weer op uit te gaan. Lees hier de ideeën voor de leukste dagtochten met de touringcar.

Leuke activiteiten met kinderen

Met jengelende kinderen op de achterbank gaat de lol van een leuk uitstapje er snel vanaf. Met zo’n grote bus begint het avontuur van een dagtocht met kinderen daarentegen al als je vertrekt. De ritten worden een plezier met tekenfilms en zo genieten ouders ook van een relaxte dag. Dierentuinen en pretparken zijn geliefde bestemmingen voor een dagtocht met de kids. Je kunt echter ook denken aan een leerzaam museum dat rekening houdt met de jongste bezoekers.

Een stedentrip maken met de touringcar

Dankzij het coronavirus weten we dat de mooiste plekken niet ver van huis hoeven te liggen. Een dagtocht maken met een touringcar naar een leuke stad in de buurt, is dan ook een aanrader! Daar komt nog eens bij dat het goedkoper is dan vliegen en een stuk beter voor het milieu! Denk ook eens aan een leuke stedentrip over de grens. Duitsland, België en Frankrijk zijn prima aan te rijden binnen een dag. Bij aankomst, hoef je bovendien niet op zoek naar een parkeerplek, want de touringcar zet je vaak in het centrum af. Bespaar ook je bezoek aan de plaatselijke VVV, want de hoogtepunten van de stad zijn meestal inbegrepen bij een dagtocht met de touringcar. Beland je aan het einde van de dag moe maar voldaan op een terras? Dan hoef je dat biertje of wijntje niet af te slaan. De touringcar brengt je namelijk veilig weer terug.

Andere leuke dagtochten met de touringcar

Pretparken en stedentripjes zijn leuk, maar de touringcar is van nog veel meer markten thuis. Over markten gesproken: op een antiekmarkt of kerstmarkt in Duitsland wordt inkopen doen een plezier. Bovendien doen touringcarchauffeurs in het algemeen niet zo moeilijk over zware koffers op de terugreis. Liefhebbers van groen, kunnen met de touringcar een dagje naar een natuurgebied of mooie tuin. De touringcar kan je ook brengen als je wilt gaan wadlopen of een zeehondensafari wilt gaan maken. Kortom, denk je eraan om een leuke dagtocht te maken? Denk dan vanaf nu aan de touringcar: de meest comfortabele manier voor een dagje weg!

Benieuwd naar jouw volgende dagtocht? Vind een vervoerder en zoek een leuk dagje uit!